Огласот Реверзибилен плуг NIEMEYER DELTA 1-160 е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
реверзибилен плуг NIEMEYER DELTA 1-160
Продадено
1/3
Цена:
на барање
Марка NIEMEYER
Модел DELTA 1-160
Тип реверзибилен плуг
Прва регистрација 1995-01-01
Локација Холандија Mariënheem
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот 400235
Опис
Број на куќишта 2
Состојба
Состојба половни
Дополнителни информации
Боја црвен
Дополнителни информации
Англиски
Type: Reversible plough
Number of plowshares: 2
Typ: Wendepflug
Anzahl der Pflugscharen: 2
Type: Vendeplov
Antal plovblade: 2
Tipo: Arado reversible
Número de rejas de arado: 2
Modèle: Charrue rotative
Nombre de socs: 2
2-schaar. hydraulisch wentelen
- Voorscharen.
- Tipkouters.
- Breedte verstelling.

= Meer informatie =

Type: Wentelploeg
Aantal ploegscharen: 2
Typ: Pług obrotowy
Liczba lemieszy: 2
Тип: Оборотный плуг
Количество плужных отвалов: 2