Огласот Мулчер за трактор Sauerburger Sauerburger Alpha 1850 е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
нови мулчер за трактор B&S Profi 260H Нови B&S Profi 260H 4.100 € Мулчер за трактор 01/2021 2.6 м Германија, Gnevkow OT Letzin
мулчер за трактор Sauerburger Sauerburger Alpha 1850
Продадено
мулчер за трактор Sauerburger Sauerburger Alpha 1850
мулчер за трактор Sauerburger Sauerburger Alpha 1850 слика 2
мулчер за трактор Sauerburger Sauerburger Alpha 1850 слика 3
мулчер за трактор Sauerburger Sauerburger Alpha 1850 слика 4
мулчер за трактор Sauerburger Sauerburger Alpha 1850 слика 5
мулчер за трактор Sauerburger Sauerburger Alpha 1850 слика 6
1/6
Марка Sauerburger
Модел Sauerburger Alpha 1850
Тип мулчер за трактор
Локација Германија Spelle
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот 12539-73505
Состојба
Состојба половни

Дополнителни информации — Мулчер за трактор Sauerburger Sauerburger Alpha 1850

Германски
Arbeitsbreite: 185
________
Heck- und Seitenmulcher,
1,85 m Arbeitsbreite,
Seitenverstellung,
Gelenkwelle,