Огласот Машина за подготовка на почвата за сеидба QUIVOGNE k 500 a turbocombinator е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
машина за подготовка на почвата за сеидба QUIVOGNE vibroculteur 5m privatvk QUIVOGNE vibroculteur 5m privatvk 10.750 € Машина за подготовка на почвата за сеидба 2022 5 м Австрија, At-2100 Korneuburg
машина за подготовка на почвата за сеидба AMAZONE kx 3001 & ad 3000 AMAZONE kx 3001 & ad 3000 34.957 € Машина за подготовка на почвата за сеидба 2023 Германија, Hamburg
машина за подготовка на почвата за сеидба AGRO-MASZ agromasz au 42 AGRO-MASZ agromasz au 42 6.091 € Машина за подготовка на почвата за сеидба 2022 4 м Германија, Hamburg
машина за подготовка на почвата за сеидба AGRO-MASZ au 50 AGRO-MASZ au 50 8.815 € Машина за подготовка на почвата за сеидба 2022 5 м Германија, De-91522 Ansbach
машина за подготовка на почвата за сеидба QUIVOGNE k 500 a turbocombinator
Продадено
машина за подготовка на почвата за сеидба QUIVOGNE k 500 a turbocombinator
машина за подготовка на почвата за сеидба QUIVOGNE k 500 a turbocombinator слика 2
машина за подготовка на почвата за сеидба QUIVOGNE k 500 a turbocombinator слика 3
машина за подготовка на почвата за сеидба QUIVOGNE k 500 a turbocombinator слика 4
машина за подготовка на почвата за сеидба QUIVOGNE k 500 a turbocombinator слика 5
машина за подготовка на почвата за сеидба QUIVOGNE k 500 a turbocombinator слика 6
машина за подготовка на почвата за сеидба QUIVOGNE k 500 a turbocombinator слика 7
машина за подготовка на почвата за сеидба QUIVOGNE k 500 a turbocombinator слика 8
1/8
Марка QUIVOGNE
Модел k 500 a turbocombinator
Тип машина за подготовка на почвата за сеидба
Година на производство 2022
Локација Германија Hamburg
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот 46618-WJF1HU6
Опис
Ширина на опфаќање 5 м
Состојба
Состојба половни

Дополнителни информации — Машина за подготовка на почвата за сеидба QUIVOGNE k 500 a turbocombinator

Германски
Artnr.:301645, Standort der Maschine: Eggendorf