E-FARM GmbH
E-FARM GmbH
Во продажба: 6978 огласа
6 години на Agriline
7 години на пазарот
Телефонските броеви се проверени
Во продажба: 6978 огласа
6 години на Agriline
7 години на пазарот
Огласот Комбајн за жито JOHN DEERE s 690 е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
комбајн за жито JOHN DEERE 2264 JOHN DEERE 2264 50.000 € Комбајн за жито 1998-08-08 2500 м/ч Франција, Fr-62136 Richebourg
комбајн за жито JOHN DEERE c 670 JOHN DEERE c 670 78.000 € Комбајн за жито 2008-08-08 Франција, Fr-13670 St Andiol
комбајн за жито JOHN DEERE 2264 JOHN DEERE 2264 50.000 € Комбајн за жито 1998-08-08 Франција, Fr-62136 Richebourg
Марка JOHN DEERE
Модел s 690
Тип комбајн за жито
Прва регистрација 2011-08-08
Работни часови 2050 м/ч
Локација Франција Fr-80200 Estrees Deniecourt
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот 46618-CLU9PMR
Оски
Предна оска 1
Големина на гуми 900/60 R38
Состојба на гумите 70 %
Задна оска 1
Големина на гуми 620/75 R26
Состојба на гумите 70 %
Состојба
Состојба половни