Огласот Комбајн за жито Claas Lexion 660 е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
комбајн за жито Claas Lexion 630 Claas Lexion 630 цена на барање Комбајн за жито 2013 1766 м/ч Ирска, Borris
комбајн за жито Claas Lexion 580 Claas Lexion 580 цена на барање Комбајн за жито 2008 2932 м/ч Ирска, Borris
комбајн за жито Claas Tucano 440 Claas Tucano 440 цена на барање Комбајн за жито 2008 1693 м/ч Ирска, Borris
комбајн за жито New Holland CX 6090 New Holland CX 6090 цена на барање Комбајн за жито 2012 2028 м/ч Ирска, Borris
комбајн за жито Claas Lexion 570 Claas Lexion 570 цена на барање Комбајн за жито 2007 3059 м/ч Ирска, Borris
комбајн за жито Claas Lexion 660
Продадено
комбајн за жито Claas Lexion 660
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 2
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 3
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 4
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 5
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 6
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 7
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 8
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 9
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 10
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 11
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 12
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 13
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 14
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 15
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 16
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 17
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 18
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 19
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 20
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 21
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 22
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 23
комбајн за жито Claas Lexion 660 слика 24
1/24
Марка Claas
Модел Lexion 660
Тип комбајн за жито
Година на производство 2012
Работни часови 2266 м/ч
Нето тежина 18000 кг
Локација Ирска Borris
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот C6400030
Опис
Ширина на опфаќање 7 м
Мотор
Марка CAT
Оски
Предна оска 1
Големина на гуми 800/70 R32
Состојба на гумите 80 %
Задна оска 1
Големина на гуми 500/85 R24
Состојба на гумите 80 %
Кабина
Клима уред
Состојба
Состојба половни

Дополнителни информации — Комбајн за жито Claas Lexion 660

Англиски
Model description : Claas lexion 660 4x4
Brand : CLAAS
Model : Lexion 660
Year of manufacture : 2012
Internal stock no : xx660Lex4x4
Type : Straw walker
Latest inspection : 2023-02-16
Area harvested : 3248 ha
General grade (1 min - 5 max) : 4
Amount of previous owners : 1
Working width : 700 cm
Full service history : Yes
Hours of use : 2266 h
Engine Manufacturer : CAT
Separator hours : 1487 h
Registration number : 132 WX 227
Manufacturing / Serial number : C6400030
Traction type : 4 WD
Transport weight : 18000 kg
Tyre brand : continental
Front tyres remaining : 80 %
Rear tyres remaining : 80 %
Front tyre size : 800/70 R32
Rear tyre size : 500/85 R24
Production country : DE
Seats : Leather
Lexion 660
4x4
4 wheel drive
Комбајни за жито Claas
Резултати од пребарување: 1216 огласа
Прикажи
Претплати се