Огласот Диск брана QUIVOGNE k 500 a turbocombinator е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
диск брана BEDNAR kator 6000q BEDNAR kator 6000q 34.000 € Диск брана 2022 6 м Австрија, At-8311 Markt Hartmannsdorf
диск брана QUIVOGNE k 500 a turbocombinator
Продадено
диск брана QUIVOGNE k 500 a turbocombinator
диск брана QUIVOGNE k 500 a turbocombinator слика 2
диск брана QUIVOGNE k 500 a turbocombinator слика 3
диск брана QUIVOGNE k 500 a turbocombinator слика 4
диск брана QUIVOGNE k 500 a turbocombinator слика 5
диск брана QUIVOGNE k 500 a turbocombinator слика 6
диск брана QUIVOGNE k 500 a turbocombinator слика 7
диск брана QUIVOGNE k 500 a turbocombinator слика 8
1/8
Марка QUIVOGNE
Модел k 500 a turbocombinator
Тип диск брана
Година на производство 2022
Локација Германија Hamburg
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот 46618-ZFHEL2S
Опис
Ширина на опфаќање 5 м
Состојба
Состојба половни

Дополнителни информации — Диск брана QUIVOGNE k 500 a turbocombinator

Германски
Artnr.:301645, Standort der Maschine: Eggendorf