AGRO TİGER / ELİBOL
AGRO TİGER / ELİBOL
Во продажба: 21 огласа
3 години на Agriline
62 години на пазарот
Телефонските броеви се проверени
Во продажба: 21 огласа
3 години на Agriline
62 години на пазарот

Нови адаптер за пченка ELİBOL 2022

PDF
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 2
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 3
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 4
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 5
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 6
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 7
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 8
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 9
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 10
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 11
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 12
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 13
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 14
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 15
Заинтересирани сте за огласот?
Контактирајте го продавачот
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 17
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 18
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 19
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 20
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 21
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 22
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 23
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 24
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 25
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 26
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 27
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 28
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 29
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 слика 30
Заинтересирани сте за огласот?
Контактирајте го продавачот
1/30
PDF
Цена:
на барање
Побарајте цена
Контактирајте го продавачот
Марка ELİBOL
Модел 2022
Тип адаптер за пченка
Година на производство 01/2022
Прва регистрација 2022-01-30
Нето тежина 2200 кг
Локација Турција Karatay/Konya
Датум на објавување фев 01, 2023
Agriline ID DR19782
Опис
Број на редови 6
Простор помеѓу редови 70 мм
Работна брзина 10 км/ч
Состојба
Состојба нов
Дополнителни информации
Боја зелен
Дополнителни информации
Турски
ELİBOL & AGRO TİGER CORN HEADER
4 ROW
5 ROW
6 ROW
6 ROW FOLDABLE
8 ROW
8 ROW FOLDABLE
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за купување
Совети за безбедност
Продавате техника или возила?
Може да го направите тоа со нас!
Слични огласи
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 Нови ELİBOL 2022 цена на барање Адаптер за пченка 01/2022 12 Турција, Karatay/Konya
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 Нови ELİBOL 2022 цена на барање Адаптер за пченка 01/2022 4 Турција, Karatay/Konya
нови адаптер за пченка ELİBOL 2023 Нови ELİBOL 2023 цена на барање Адаптер за пченка 12/2022 5 Турција, Karatay/Konya
нови адаптер за пченка ELİBOL 2022 Нови ELİBOL 2022 цена на барање Адаптер за пченка 01/2022 8 Турција, Karatay/Konya