Адаптер за пченка CLAAS Kettengebiss | Maisgebiss

PDF
PDF
1.500 €
Контактирајте го продавачот
Марка CLAAS
Модел Kettengebiss | Maisgebiss
Тип адаптер за пченка
Локација Германија Pragsdorf
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот 20843-282635110250
Опис
Број на редови 6
Простор помеѓу редови 75 мм
Состојба
Состојба половни

Дополнителни информации — Адаптер за пченка CLAAS Kettengebiss | Maisgebiss

Англиски
Number of rows:6,
Rowspacing:75
Number of rows:6,
Rowspacing:75
Number of rows:6,
Rowspacing:75
Počet řádků:6,
Meziřádková vzdálenost:75
Reihenanzahl:6,
Reihen- / Körperabstand:75
Anzahl der Reihen:6,
Reihenabstand:75
Number of rows:6,
Rowspacing:75
Nombre de rangs:6,
Écart des rangs / Écart des dents:75
Number of rows:6,
Rowspacing:75
Numero di righe:6,
Rowspacing:75
Rindu skaits:6,
Rowspacing:75
Aantal rijen:6,
Rijafstand:75
Ilość rzędów:6,
Odstęp między rzędami:75
Number of rows:6,
Rowspacing:75
Количество строк:6,
Интервал строк
:75
Количество строк:6,
Интервал строк
:75
Število vrst:6,
Rowspacing:75
Number of rows:6,
Rowspacing:75
Number of rows:6,
Rowspacing:75
Number of rows:6,
Rowspacing:75
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за купување
Совети за безбедност
Продавате техника или возила?
Може да го направите тоа со нас!

Слични огласи

адаптер за пченка CLAAS Orbis 900 CLAAS Orbis 900 79.500 € Адаптер за пченка 2017 9 м Германија, Pragsdorf
адаптер за пченка CLAAS Orbis 450 CLAAS Orbis 450 41.500 € Адаптер за пченка 2016 4.5 м Германија, Pragsdorf
адаптер за пченка CLAAS Orbis 750 AC 3T CLAAS Orbis 750 AC 3T 52.000 € Адаптер за пченка 2015 7.5 м Германија, Pragsdorf